Familie­støtten lager Halloi! 

Vil du bidra til Halloi?

Bli med på spleisen

Hjelp oss å hjelpe de
som trenger det mest

Hver dag hjelper Familiestøtten i Bergen familier som er krise. Takket være donasjoner fra bedrifter og folk som deg, kan vi sørge for at grunnleggende behov som mat og klær blir dekket. Men basisbehov som nok mat og varme klær til vinteren er ikke alt.

Fattigdom er isolerende. Å delta i en bursdagsfeiring koster penger. Å dra på kino med vennene koster penger. Positive opplevelser og sosiale aktiviteter kommer i annen rekke når det står om å ha nok til mat på bordet.

Nå lager vi litt Halloi

Å kunne ha positive opplevelser og delta i sosiale aktiviteter er ekstra verdifullt for de som har det tøft. Vi mener det er viktig å skape positive opplevelser og ha det gøy, spesielt når ting går trått. Derfor sparker vi i gang Halloi og inviterer barn og familier til å delta.

Halloi blir en ettermiddag med gøyale og inkluderende aktiviteter for både store og små. Vi deler også ut gavekort og forundringspakker til deltagerne.

Du gjør det mulig

Familiestøtten i Bergen er en 100% frivillig organisasjon der de frivillige gir av egen tid og penger for å hjelpe de som trenger det mest. Samtidig er vi helt avhengig av donasjoner fra våre fantastiske sponsorer og folk som deg. Halloi hadde ikke vært mulig å arrangere uten din støtte!

Hva går pengene til?

Pengene går først og fremst til å gi barnefamilier i Bergen en dag med positive opplevelser og gøyale aktiviteter. Utover det vil pengene gå til å støtte det videre arbeidet til Familiestøtten. For det meste består det av å kjøpe inn og levere basisvarer som mat og klær. Alle i Familiestøtten jobber frivillig og pengene går 100% til å hjelpe familier i krise.

Vi lager litt Halloi
for de som
trenger det
mest!

Vi er 80 frivillige i Bergen som stiller opp for familier som trenger litt ekstra hjelp for å få endene til å møtes. Noen ganger er det ikke rom i budsjettet til en ny vinterjakke når den gamle er blitt for liten. Andre ganger handler det om å sørge for at det blir pakker under juletreet. Og veldig ofte handler det rett og slett om å skaffe mat på bordet.

Uten støtte fra folk som deg hadde ikke vi kunnet hjelpe de som trenger det mest. Tusen takk for støtten!

Sponsorer